کد خبر 312710
۱۷ آبان ۱۴۰۵ - ۱۴:۵۲

برگزاری دوره آموزشی «مدیریت خشم» در بنیاد شهید و امور ایثارگران

برگزاری دوره آموزشی «مدیریت خشم» در بنیاد شهید و امور ایثارگران

دوره آموزشی «مدیریت خشم و کنترل هیجان» با حضور مسعود مظفر، مددکار اجتماعی برجسته، روز یکشنبه 17 آبان‌ماه در محل نمازخانه بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد.

به گزارش «حیات»، در این دوره آموزشی که با استقبال مدیران و کارکنان بنیاد برگزار شد، مدرس برنامه با اشاره به تحولات و شرایط اجتماعی کشور از خردادماه سال گذشته تاکنون، بر لزوم ارتقای مهارت‌های فردی و سازمانی برای سازگاری با شرایط جدید تأکید کرد.

مسعود مظفر در جریان این کارگاه با تشریح تفاوت‌های شرایط کنونی با دوران پیش از جنگ، خاطرنشان کرد: شرایط ما با گذشته تفاوت چشمگیری داشته و ضرورت دارد بتوانیم بر این فضا تسلط و کنترل داشته باشیم. ما در شرایط کنونی جزئی از جریانی هستیم که جامعه را تحت‌تأثیر خود قرار می‌دهد و با توجه به اینکه واکنش افراد مختلف در جامعه در مواجهه با این شرایط یکسان نیست، باید بدانیم چگونه می‌توانیم اثرگذاری مثبت داشته باشیم.

وی با تأکید بر اینکه اضطراب و استرس از ابتدای خلقت همواره همراه بشر بوده و شدت آن برای هر فرد متفاوت است، افزود: نکته حائز اهمیت، نوع واکنشی است که ما در برابر این فشارها و تنش‌ها از خود بروز می‌دهیم؛ چرا که آرامش درونی و تسلط بر هیجانات، کلید اصلی مدیریت بحران‌ها و تداوم خدمت‌رسانی مؤثر است.

این دوره آموزشی در راستای ارتقای سلامت روان کارکنان و توانمندسازی آنان برای مواجهه اثربخش با چالش‌های محیطی و حرفه‌ای به اجرا درآمد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha